jan 20

Tack SPF Seniorerna

Vi Två tackar för en trevlig eftermiddag tillsammans SPF Seniorerna i Smyrnakyrkan/Edsbyn.  Där publiken fick gissa vilken som lanserade de låtar som vi framförde.  Det blev lite av känslan: ”Så ska det låta”, vilket uppskattades. Det  serverades goda smörgåsar till kaffet. På mötet tog  de även upp användandet av Internet bland annat.  Vilket kanske är lite nytt för många. Men det finns många fördelar med Internet användning.

PS. Samtliga fotografier kan du klicka på, så förstoras fotografiet. DS.

Foto: Christer Faberstedt

Foto: Berith Sandström/Vi Två

Foto: Christer Faberstedt

Foto: Christer Faberstedt

 

En kvinna i publiken frågade om vi kände till låten: Ödets flod med Gunnar Wiklund. En låt som hon lyssnade på år 1955 i Järvsö på en gammal stenkaka och sedan dess hade hon inte hört låten alls. Vi hittade låten på YouTube. Så varsågod här kan ni lyssna på låten: Ödets flod med Gunnar Wiklund: https://www.youtube.com/watch?v=-Sby7jlfifc Vilket också visar att det inte är så dumt det där med Internet ändå.