september 2019 archive

sep 15

Nästa spelning blir på Smedsgårdens vänner i Sandviken

Vi Två till spelar till underhållning på Smedsgårdens vänner i Sandviken Onsdagen den 25 september kl. 18.00  

sep 08

Vi Två spelade den 7 september 2019 Koppargården

  Tusen tack till alla er som kom till Koppargården denna kväll. Er närvaro resulterade till att det kommer att bli en fortsättning. Så vi ses igen den 28 september kl. 17.00. Denna gång serveras det mat till en kostnad av 100 kr med dans o underhållning av Vi Två. ALLA är hjärtligt välkomna! OBS! …

Continue reading

sep 05

Vi Två spelar lördagen den 7 september

VARMT VÄLKOMNA!

sep 05

Vi Två spelade till underhållning den 4 september

Vi tackar för en trivsam tid tillsammans med er alla som var på Omtanken i Ljusdal igår den 4 september. Där det serverades surströmming och äppelkaka till kaffet, då Vi Två spelade till underhållning. Tyvärr så hann jag inte med att knäppa några fotografier. Det kan bli så ibland, när man vill försöka hinna med …

Continue reading

sep 05

Vi Två spelade till underhållning 2 september Järvsö Folkets Hus

Vi Två tackar SPF Järvsö för ett trevligt mottagande till ett välfyllt Folkets Hus. Där det serverades både kaffe och smörgås och surströmming.

sep 05

Vi Två spelade den 31 augusti

Lördag kväll spelade Vi Två till dans till de boende i huset på trygghetsboendet Gärdeåsen. Det är alltid lika trevligt att spela på husets olika tillställningar. Denna kväll hade de surströmmingsfest. Tack för en trevlig kväll.

sep 05

Vi Två spelade till fredags dans den 30 augusti på Trygghetsboendet Gärdeåsen Ljusdal

Vi Två tackar för en trivsam eftermiddag tillsammans med alla som kom och lyssnade och dansade på trygghetsboendet på Gärdeåsen. Vi ses igen sista fredagen i nästa månad, då är det åter dans.