månadsarkiv: januari 2016

Man skulle kunna tro att det var fredagen den 13:onde i fredags.

Det hände lite för mycket denna dag, tyckte vi. Inte nog med att vår dotters katt inte har kommit hem utan det blev en dålig start då vi skulle spela.
För när Vi Två var på plats för att spela så hände en det som inte får hända: när vi checkade ljudet så dör plötsligt Mats digital dragspel.
Inte ett ljud kom fram ur spelet.
Så vi var beredda på att lägga ner spelningen och jag började förbereda arrangörerna på att de kanske skulle få dansa till CD-skivor istället.
Under tiden åkte Mats iväg och köpte nya batterier och stoppade i spelet och: det fungerade ändå inte!
Han kliade sina gråa hjärnceller och plötsligt kom han på att det fungerade enbart om man stängde luckan helt och håller där batterierna låg.
Vi får verkligen hoppas att det bara var så och inget annat allvarligare fel på spelet. Men det var oerhört stressat att veta att det snart skulle komma folk som ville dansa och så får plötsligt Mats inte fram något ljud alls i sitt spel.


Men både ljud och klang och toner vällde ut från hans bälgaspel och Vi Två kunde till slut köra igenom vår repertoar till en mycket dansant och uppskattad publik.

Hur får jag bort alla SKRÄP kommentarer från Kina bland annat?

Vi får en massa SKRÄP kommentarer här inne

Vi har aldrig haft så mycket skräp i tidigare som nu.

Är det någon som vet hur vi ska göra för att få bort alla skräp-kommentarer?

Det flesta är skriva på Kinesiska. Det är uppe i över hundratalet per dag som vi får in på vår sida. Är det något som vi kan göra för att förhindra detta?

Vi vore mycket tacksamma om ni som vill ha kontakt med oss skriver i vår Gästbok!