Category: Okategoriserade

sep 16

15 oktober SPF Färila Folkets Hus

jul 21

Inställt på grund av Corona pandemin

OBS INSTÄLLT på grund av corona pandemin! PRO Suring med dans och underhållning på Hembygdsgården den 14 augusti kl. 18-21 i Hofors är avbokad och så även spelningen samma dag kl.14.00 på Hesselgrenska. Men det är nu istället preliminär bokat år 2021 den 13 augusti på båda ställena. Mer information kommer senare om detta.

maj 28

Färila veckan inställd

maj 28

Inställt

maj 09

Gammal film från år 2009

När jag städade i alla mina mappar i datorn, så fann jag gamla inspelningar sen år 2009 när Vi Två var i Köping och spelade. Vi hade tre spelningar per dag i tre dagar och vi hade vår son Christian med oss, som hjälpte oss att bära å filma m.m. Klicka HÄR så kommer du …

Continue reading

maj 07

Saknar vår publik

? ? Oh vad vi saknar vår dansanta publik. Hoppas vi snart får komma och spela upp till dans igen. Det ser vi fram emot. Här kommer ett litet axplock/fotografier.

maj 07

Dansen är inställt den 15 maj i Valbo

Fredagen den 15 maj skulle Vi Två spela till dans i Valbo mellan kl. 18.00-21.00, men under rådande omständigheter med COVID-19 så är det tyvärr inställt. Vi hoppas få komma och spela till dans längre fram över, när allt det här har lagt sig. Var rädd om varandra!

apr 21

Inställda spelningar

apr 05

?Det känns lika tråkigt att behöva avboka samtliga spelningar under april månad också, men det är inget vi kan göra nånting åt. Istället så får vi se till att följa de direktiv som råder pga Corona spridningen. Vi ser istället fram emot att få komma tillbaka till vår publik, lite längre fram över. Var rädda om er! Vi möts igen! ?

mar 27

INSTÄLLT idag fredagsdansen på Gärdeåsen

Idag skulle Vi Två ha spelat till dans på Trygghetsboendet på Gärdeåsen.Vilket tyvärr är inställt på grund av corona.Det är första gången som vi blivit tvungna att ställa in spelningen för Röda Korsets danspublik sedan 20 sept. 2013 Källbacka, då det ifrån början var Barbro Stålhberg Röda korset som anlitade oss, idag Ann-Marie Wästholth Röda …

Continue reading