augusti 2019 arkiv

Nu är det dags igen för fredagsdanserna

Fredagen den 30 augusti kl. 13.00-14.00 är det åter dags för fredags-danserna på Trygghetsboende på Gärdeåsen. ALLA är hjärtligt välkomna! OBS! Inget fika, inget inträde!

Surströmming 27 augusti

Vi Två spelade då SPF Färila hade surströmmingsfest på hembygdsgården Valla i Färila. Det blev en hel del folk som kom och gjorde sällskap i den varma lokalen, så dörrarna fick stå på vid gavel. Vi Två tackar för en trivsam eftermiddag tillsammans med SPF`s medlemmar.

Fredagsdanserna börjar nu på fredag den 30 augusti

Ja, nu är det snart dags igen för fredags-danserna på Trygghetsboendet Gärdeåsen Fredagen den 30 augusti mellan kl. 13.00-14.00 kör vi igång igen. ALLA är hjärtligt välkomna, oavsett om ni dansar eller inte. Inget inträde, inget fika.

Surströmming

Den 27 augusti kl. 13.00 spelar Vi Två på Hembygdsgården i Valla Färila då SPF ska äta surströmming.

24 augusti spelade Vi Två på en 90 års fest

Vi Två spelade både till dans och underhållning då  Ella 90 år firades i Lörstrand/Järvsö, dukat för 70 personer. Mats riggar upp inför spelningen och det är foton från vårt lilla omklädningsrum, där vi ser juldekorationerna står redo. Vi Två tackar för en trivsam eftermiddag tillsammans med dig Ella och alla dina anhöriga o vänner..