mars 2017 archive

mar 31

Idag har Vi Två spelat till underhållning på Omtanken/Ljusdal

Vi Två tackar för en trevlig eftermiddag på Omtanken/Ljusdal. Det är alltid lika roligt att se att publiken sjunger med.

mar 27

Idag blev Vi Två inbokade till Vår-dansen i folkparken Ljusdal

Idag inbokad spelning: Den 2 juni 2017 mellan kl. 14.00-16.00 spelar Vi Två upp till: Vår-dans i folkparken i Ljusdal för kommunens äldre. Vi Två spelade även förra året, finns att läsa här: http://www.helahalsingland.se/gavleborg/ljusdal/vardans-i-folkparken-for-kommunens-aldre-man-kan-se-gladjen-i-deras-ogon   Fotograf: Annefrid Sandström

mar 25

Den 7/4-2017 firar Vi Två 15-års jubileum

mar 24

Vi Två har spelat till dans idag den 24 mars på seniorboendet i Ljusdal som Slottegruppen anordnat.

Vi Två tackar för en mycket trivsam eftermiddag tillsammans.  Det var många dansanta och många som sjöng med.  Vi syns igen nästa månad!   Här har vi precis checkat ljudet och inväntar publiken.

mar 19

Fredagsdansen den 24 mars

 

mar 16

Den 27 april kl.13.30 är vi tillbaka till er på Tryggebo i Iggesund och spelar

Vi fick in en bokning idag, så snart kommer vi tillbaka till alla er på Tryggebo Iggesund igen, närmare bestämt den 27 april kl.13.30.  Det var ju ett tag sedan Vi Två var hos er. Så det ska verkligen bli roligt att åter få träffa er alla igen.  Men innan dess spelar VI Två: den …

Continue reading

mar 03

Underhållning den 6 mars

Vi Två tackar för en trivsam eftermiddag tillsammans. Det var många som kände igen låtarna och som sjöng med.  Härligt att det kom lite önskelåtar också Vi fram emot nästa spelning som blir fredagen den 31 mars, samma tid och plats.

mar 03

Färila den 28 februari

Vi spelade till underhållning i Folkets Hus i Färila den 28 februari. Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans med SPF:are och det serverades en otroligt god middag och avslutades med kaffe och kaka. Klicka på fotografierna, så blir de större.