Vi Två fortsätter som ”En av Vi Två” fram över.

Sommaren år 2022 somnade min man: Mats, som var med och spelade när Vi Två var ute och spelade till både underhållning, dans, allsång.

Jag har sedan av början år 2023 återupptagit att vara ute och sjunga, men denna gång spelar jag ensam.

Då det har blivit både sång och musik till tracks, det vill säga med bakgrunder. OBS! Jag åtar mig inte några större danstillställningar, utan jag håller mig till olika pensionärsföreningar, olika föreningar och äldreboenden.

Hittills har jag kört en gång i månaden, där det har varit dans, en timme i månaden på ett äldreboende, då jag anlitats av Röda Korset och Ljusdals kommun. Och det har varit mycket uppskattat av de som kommer dit, antingen för att dansa eller sitta och lyssna på musik och umgås. Jag kommer fortsättningsvis sjunga upp till dessa ”en-timmes-danser” en gång i månaden fram över.

Nästkommande spelningar på gruppboendet på Gärdeåsen i Ljusdal blir den 29 februari, 20 mars, 23 april, 31 maj, mellan kl. 13.00-14.00. Inget inträde, inget fika. Men man kan ta med sig en egen fika korg, om man vill det. Eller så finns det kaffe för 10 kr att köpa. Vill man då ha kaffe-bröd, så ta gärna med dig.

ALLA oavsett åldrar är hjärtligt välkomna!

Jag tar emot eventuella spelningar fram över, men som sagt: INGA större danstillställningar.

Så det är bara att höra av er, så kan vi ackordera om hur ni vill ha upplägget och kostnader m.m.

Jag = Berith är anträffbar på telefon nummer: 070 5689913 eller skicka gärna ett mail till: vitva.berith@gmail.com