feb 23

Några andra utger sig för att vara Vi Två

OBS!
Detta par är INTE jag och min man!

Nu börjar jag verkligen ledsna på ett par som kallar sig för Vi Två och som är ute och spelar. De heter: Yvonne Sjöstrand/Falun och Lennart Julin/Krylbo och kallar sig för Vi Två.


Detta är ett par som vi INTE vill bli förknippade med alls!
Vi låter inte alls som detta par och vi är inte ens lika varandra till utseendet. Vi spelar inte heller jazz och country som detta par
Jag har haft kontakt med detta par och talat om för dem att jag och min man har kallat oss för Vi Två i 18 års tid, men det tog de bara med en axelryckning. De tyckte väl inte att det var några större problem.


År 2022 firar jag och min man 20 års jubileum med namnet: Vi Två!

Här är jag Berith Sandström och min man Mats Sandström
som har kallat oss för Vi Två sedan 2002.


Det hade ju varit den enklaste saken i världen för dem att Googla och kollat upp om det fanns några som kallar sig för Vi Två INNAN de kallar sig själva för Vi Två.
Som sagt vi vill absolut inte bli förknippade med detta par över huvud taget!
Det är ju lite tråkigt för arrangörer som kanske tror att det är vi som kommer och spelar och så får de det här paret istället.
Det är ledsamt när de inte respekterar vårt önskemål om att de skulle kunna kallat sig för något helt annat än just Vi Två.


Vi har på detta sätt förlorat många spelningar. En arrangör ville att jag och min man skulle komma och spela, men arrangören tyckte sig inte känna igen oss när det just här paret kom dit istället för oss. Tacka sjutton för det, när det plötsligt dyker upp helt okända ansikten. Inte heller fick arrangören den musik som de hade önskat. Så då kan man ju fundera över hur många har fått detta par istället för oss.
Vi väl åter igen försöka göra en turne till dessa trakter och visa vilka som verkligen står bakom namnet: Vi Två.
www.vitva.se