mars 2019 arkiv

Kvälls-spelningen på Gärdeåsen den 29 mars

Vi Två tackar för en trivsam kväll på Trygghetsboendet/Gärdeåsen, som anordnade en sammankomst för de bofasta och det serverades god soppa och bröd, kaffe å kaka. Det är lika trevligt varje gång. Och dessutom få spela X-tra låtar och bli önskad välkommen tillbaka, känns väldigt roligt för oss.

Bilder från eftermiddagsdansen på Gärdeåsen den 26 april

Vi Två tackar för en trivsam fredags eftermiddag. Det kommer fler och fler folk för varje gång på dessa fredags danser på Gärdeåsen. Det är alltid lika roligt att se så många som kommer. Vi ses nästa gång, den 26 april kl.13.00-14.00.

Den 29 mars från kl. 16.30

Vi Två spelar till underhållning och dans Fredagen den 29 mars med början kl. 16.30 och fram över kvällskvisten någon gång för de boende på Trygghetsboendet / Gärdeåsen/Ljusdal. Eftersom vi spelar tidigare på samma dag /samma ställe, så var det ju helt perfekt för vår del,  då vi slipper flytta alla våra grejer.

Den 29 mars dans på Gärdeåsen

Den 29 mars spelar Vi Två åter till fredags dans mellan kl. 13.00-14.00 på Trygghetsboendet på Gärdeåsen/Ljusdal

Patricia den 19 mars

Vi Två spelade på Musikcafè på Patricia den 19 mars och vi tackar för en trivsam eftermiddag tillsammans med SKPF pensonärerna Hudiksvall. Det blev både kaffe och smörgås och lotteridragning denna soliga dag.

Den 19 mars Patricia

Vi Två spelar på Patricia i Hudiksvall tisdagen den 19 mars Kl. 15.00 VÄL MÖTT!

Spelade den 15 mars SPF Edsbyn

Vi Två tackar för en trivsam eftermiddag, med både go-fika och lotteri. Det var väldigt roligt att höra att vi var efterlängtade och att de önskade oss välkomna snart igen. SPF Edsbyn är ett härligt gäng att spela för. Lånat foto. Fotograf: Christer Faberstedt Ett härligt gäng: SPF Edsbyn

15 mars och 19 mars spelar Vi Två

Idag spelar Vi Två i Smyrnakyrkan SPF Edsbyn. Sen är vi lediga tre dagar. Tisdagen den 19 spelar Vi Två på Patricia i Hudiksvall Kl. 15.00