Kategori: Okategoriserade

Musik på Gärdeåsen i Ljusdal

Nu är det snart dags för säsongens sista musik/dans-underhållning på Gärdeåsen, som anordnas av Röda korset och Ljusdals kommun. Se till att boka in i din almanacka den 31 maj mellan klockan 13.00-14.00 ALLA är hjärtligt välkomna!

GLÖM INTE att det är musik på Gärdeåsen Ljusdal

Tack alla som kom och lyssnade och dansade

Tusen tack till alla som kom idag till Gärdeåsens sociala musik och trivselträff. Och tack till arrangörerna: Röda korset och Ljusdals kommun och till er alla anställda som ställer upp. Ni är guld värda! ⚘ Det är alltid lika trevligt att ses! Det dansades hej vilt, så jag blev sjö blöt av svett bara av …

Fortsätt läsa

20 mars mellan kl. 13.00-14.00 musikunderhållning på Gärdeåsen/Ljusdal

Nästa vecka kör vi igång igen med musikunderhållning och social samvaro på Gärdeåsen. De som vill kan passa på och ta sig en sväng om eller för de som enbart vill sitta och lyssna på musiken och prata med varandra.ALLA är hjärtligt välkomna!

Torsdagen den 29 februari är det åter dans på Gärdeåsen i Ljusdal

Framtida spelningar på Gärdeåsen i Ljusdal

Den 29 februari mellan kl. 13.00-14.00 är det åter dag för ”en-timmes-dans” på Gärdeåsen, då ”En av Vi Två” kör lite dansvänlig musik. Den 20 mars, 23 april och 31 maj lika så. ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Vi Två fortsätter som ”En av Vi Två” fram över.

Jag har sedan av början år 2023 återupptagit att vara ute och sjunga, men denna gång spelar jag ensam. Då det har blivit både sång och musik till tracks, det vill säga med bakgrunder. OBS! Jag åtar mig inte några större danstillställningar, utan jag håller mig till olika pensionärsföreningar, olika föreningar och äldreboenden. Hittills har …

Fortsätt läsa

Nästa spelning tisdagen den 14 november

Onsdagen den 25 oktober

28 september Gärdeåsen